BOOVALLEN 1
18 juni 2023
13:00

Referat: Boo FF - Västerhaninge IF

Det finns vissa förluster som är riktigt jobbiga. Det här var en sådan. Det är nästan ofattbart att vi förlorade den här matchen. Första halvlek mycket bra spel från Västerhaninge, kanske årets bästa halvlek där Västerhaninge skulle ha avgjort matchen men ställningen är bara 1-0 efter mål av Elvir. 1-0 är inte mycket att luta sig mot ocyh det skulle visa sig. 1-1 kommer i den 47:e Boos första avslut i matchen och matchen är kvitterad. I och med kvitteringen jämnar matchen ut sig. 2-1 ledningen till Boo kommer i den 73:e. Västerhaninge trycker på för en kvittering med lyckas inte så segern går till Boo. Som sagt en smärtsam förlust. Det vi får ta med oss är det fina spelet från första halvlek då det var ett lag på banan. Fotboll går trots allt ut på att göra mål. Nu väntar en träningsvecka innan matchen mot serieledarna Segeltorp på hemmaplan.